Examens_icoontje-1

Vacatures

Alle uitgaven

Alle uitgaven

Toetskaart

Toetskaart

Vacatures

Vacatures

Abonnement

Abonnement

Proefnummer

Proefnummer

Op zoek naar geschikte kandidaten voor u openstaande vacatures? 
EXAMENS is hét platform om uw juiste kandidaat te vinden. Plaats nu je vacature voor slechts € 95,– 

Gezocht: freelance toetsdeskundigen, flexibel inzetbaar voor trainingen, het beoordelen van portfolio's en ontwikkelwerk

Gezocht: freelance toetsdeskundigen, flexibel inzetbaar voor trainingen, het beoordelen van portfolio’s en ontwikkelwerk Ben jij die ervaren toetsdeskundige, die weet wat er komt kijken bij écht goed toetsen? Ben je niet op zoek naar een dienstverband maar liever flexibel inzetbaar? Dan komen we heel graag met jou in contact! We hebben regelmatig kortdurende opdrachten voor freelance toetsdeskundigen en onderwijskundigen. We maken graag maximaal gebruik van jouw kennis, ervaring en enthousiasme.
25 -11 - 2023

Ervaren trainer toetsbekwaamheid met een passie voor leren en (digitaal) toetsen

Ervaren Toestdeskundige Teelen Heb jij een passie voor alles wat met leren en (digitaal) toetsen te maken heeft? Vind je het leuk om jouw kennis en ervaring te delen met bijvoorbeeld docenten of leden van een examencommissie? Krijg jij energie van het werken met groepen en het inspelen op de vragen die daar leven? Dan komen we heel graag in contact met jou! Voor ons team Advisering, Ontwikkeling & Training zijn we op zoek naar een bevlogen trainer die onze klanten door middel van trainingen en opleidingen helpt om de kwaliteit van hun toetsing te verbeteren. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van leren en toetsen weet je als geen ander wat er nodig is voor goed onderwijs en goede toetsing en kun je onze klanten enthousiasmeren en ondersteunen in wat zij nodig hebben om dit te realiseren.
25 -11 - 2023

Teammanager stafbureau CDFD

Teammanager stafbureau CDFD Het stafbureau van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is op zoek naar een teammanager. Het CDFD ondersteunt de minister van Financiën door te waarborgen dat het vakbekwaamheidsstelsel voor financieel adviseurs adequaat functioneert. Meer informatie over de functie is te vinden via de link.
25 -11 - 2023

Adviseur leren en beoordelen (32-38 uur)

Adviseur leren en beoordelen (32-38 uur) eX:plain zorgt iedere dag weer voor een betrouwbare beoordeling van duizenden kandidaten. Iedere dag proberen we onze producten beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Daar kunnen wij een frisse blik bij gebruiken!
25 -11 - 2023

Content specialist / producer veiligheidsinstructies (32-38 uur)

Content specialist / producer veiligheidsinstructies (32-38 uur) Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een collega met frisse en creatieve ideeën voor de ontwikkeling van onze digitale- leeromgeving en veiligheidsinstructies specifiek voor het werkveld Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).
25 -11 - 2023