Examens_icoontje-1

Partners

Alle uitgaven

Alle uitgaven

Toetskaart

Toetskaart

Vacatures

Vacatures

Abonnement

Abonnement

Proefnummer

Proefnummer

EXAMENS, vakblad voor de toetspraktijk

Is onderdeel van het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Examens, de NVE en is daarmee een belangrijke partner. 

Belangrijk voor het vakblad zijn ook die organisatie die zich, net als de NVE, willen committeren als partner met als primair doel het bevorderen van de kwaliteit van examinering en toetsing.

Als partner kunnen we een aantal mooie opties aanbieden:

  • Mooie presentatie + link van uw organisatie in deze rubriek + gratis gebruik maken van de AGENDA
  • Full colour advertentie in EXAMENS, tijdschrift voor de toetspraktijk
  • Banner in de nieuwsbrief van EXAMENS
  • Uw vacatures plaatsen 
  • Vermelding op de Toetskaart
  • Gebruik Agenda

Ook zijn er mogelijkheden om bovenstaande opties af te nemen in een cross-mediaal concept


Benieuwd naar de mogelijkheden?  
Neem contact op met Eric Vullers | eric@kloosterhof.nl |  0475-59715

Lid worden van de NVE? Dat kan wanneer u werkzaam bent bij een examenbureau binnen een beroepsorganisatie of onderwijsinstelling, of op een andere manier (nauw) betrokken bent bij de examenpraktijk. Wanneer de doelstelling van de NVE u aanspreekt en u wilt deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, neem dan contact met ons op!

 

De onder toezicht van de Examenkamer afgenomen examens, toetsen en beoordelingen dragen het keurmerk dat de kwaliteit van diploma’s en certificaten is gewaarborgd, conform de norm voor examens en exameninstellingen. Als onafhankelijke accreditatie-instelling is de Examenkamer dé toezichthouder op het gebied van examenstelsels. 

Samen voor krachtig onderwijs

Cito maakt onderwijs krachtiger. We ontwikkelen toetsen, examens en meetinstrumenten die laten zien wat leerlingen in hun mars hebben. We geloven in de kracht van objectieve gegevens. En dat we daarmee leerkrachten ondersteunen en leerlingen vooruit helpen. 

Cloudwise helpt scholen met moderne ICT-oplossingen

Maak onderwijs leuk, persoonlijk en vernieuwend!

Als allround ICT-partner ondersteunen we Google en Microsoft scholen met ons online leerplatform COOL, trainingen, devices, beheer én support waar je blij van wordt.

Missie

Toetsen is geen doel op zich maar een middel voor leren en om bekwaamheden te bevestigen. Vanuit deze visie ondersteunen wij organisaties op het gebied van toetsing.

Onze missie willen wij laten slagen door het: