Examens_icoontje-1

Abonnementen

Alle uitgaven

Alle uitgaven

Toetskaart

Toetskaart

Vacatures

Vacatures

Abonnement

Abonnement

Proefnummer

Proefnummer

Digitaal abonnement

Vanaf januari 2023 is EXAMENS, Tijdschrift voor de toetspraktijk alleen nog maar als digitale uitgave beschikbaar. De kosten voor een abonnement en daarmee  registratie en toegang tot de nieuwste editie bedragen slechts € 25,– (incl. 9% btw). De meerwaarde bij een registratie op www-e-xamens.nl is ook de toegang tot het volledige archief.  

Klik hier om je nu te registreren.

Heeft u geen interesse in een abonnement of account op e-xamens.nl maar wilt u toch een uitgave of artikel aanschaffen. Ga naar ProfessioneelBegeleiden.nl en bestel hier uw artikel naar keuze.

Collectief abonnement
Leden van de Nederlandse Vereniging voor Examens, NVE ontvangen het tijdschrift als onderdeel van hun lidmaatschap en hebben gratis toegang tot het digitale archief van EXAMENS via www.e-xamens.nl en
 www.professioneelbegeleiden.nl

IP abonnement
EXAMENS biedt nu ook toegang op basis van IP-range aan. Ideaal voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen of organisaties waar meerdere personen regelmatig gebruik (willen) maken van EXAMENS. Met een abonnement op basis van IP krijgen alle werkplekken niet alleen toegang tot de nieuwste uitgave maar ook tot het archief van EXAMENS dat inmiddels 13 jaargangen telt.

Interesse?
Neem contact op met 
Eric Vullers,
eric@kloosterhof.nl of 0475-597151