Ervaren trainer toetsbekwaamheid met een passie voor leren en (digitaal) toetsen

  • Ervaren Toestdeskundige Teelen
  • Heb jij een passie voor alles wat met leren en (digitaal) toetsen te maken heeft? Vind je het leuk om jouw kennis en ervaring te delen met bijvoorbeeld docenten of leden van een examencommissie? Krijg jij energie van het werken met groepen en het inspelen op de vragen die daar leven? Dan komen we heel graag in contact met jou!

    Voor ons team Advisering, Ontwikkeling & Training zijn we op zoek naar een bevlogen trainer die onze klanten door middel van trainingen en opleidingen helpt om de kwaliteit van hun toetsing te verbeteren. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van leren en toetsen weet je als geen ander wat er nodig is voor goed onderwijs en goede toetsing en kun je onze klanten enthousiasmeren en ondersteunen in wat zij nodig hebben om dit te realiseren.

    https://vacatures.teelen.nl/?id=vacature-toetsdeskundige